pH meter, TDS meter in ORP meter

Natančni in zanesljivi instrumenti za merjenje pH, TDS in ORP
Natančni in zanesljivi instrumenti za merjenje pH meter, TDS meter (električna prevodnost), ORP meter (oksidacijsko redukcijski potencial)
 

pH meter AD-11

Profesionalni pH meter AD-11 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje pH-ja vode in drugih tekočin.
 
 
pH meter AD-11
pH meter AD-11 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje pH-ja, obenem pa je zelo preprost za uporabo. V primerjavi s kemičnimi reagenti ali reagentih na papirnatih trakovih (lakmus), kjer rezultate določimo z barvno primerjavo, AD-11 samo vključimo, pomočimo v tekočino in na zaslonu LCD odčitamo izmerjeno vrednost pH. V primerjavi z drugimi instrumenti tega razreda je meritev veliko hitrejša, rezultati pa so stabilni in ponovljivi.

pH meter AD-11 meri pH vrednosti v območju od 0 do 14 pH z ločljivostjo 0,1 pH in natančnostjo +/-0,1 pH in temperaturo od -5 oC do +60 oC z ločljivostjo 0,1 oC in natančnostjo +/-0,5 oC.

Napajanje: 4 x 1,5 V, avtomatska temperaturna kompenzacija in kalibracija. Dobava vključuje tudi kalibracijski tekočini pH 4,01 in pH 7,01 ter tekočino za shranjevanje pH elektrode.

Dimenzije (višina x širina x globina): 175,5 x 39 x 23 mm, teža: 100 g.

Cena z DDV: 37,90 €
Količina:


pH meter - TDS meter - ORP meter - ločilna črta
 
 
 

EC/TDS meter AD-31

Profesionalni EC/TDS meter AD-31 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje prevodnosti in količine raztopljenih delcev v ppm (parts per million - delcev na milijon) vode in drugih tekočin. Idealen za merjenje čistosti vode in koncentracije pri pripravi koloidnega srebra.
 
 
 
EC/TDS meter AD-31
EC/TDS meter AD-31 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje prevodnosti in količine raztopljenih delcev tekočin, obenem pa je zelo preprost za uporabo. EC/TDS meter AD-31 samo vključimo, pomočimo v tekočino in na zaslonu LCD odčitamo izmerjeno vrednost prevodnosti ali količine raztopljenih delcev tekočine. Meritev je hitra, rezultati pa so stabilni in ponovljivi.

EC/TDS meter AD-31 meri prevodnosti v območju od 0 do 3999 μS/cm z ločljivostjo 1 μS/cm in natančnostjo +/-2 %, količino raztopljenih delcev od 0 do 2000 ppm z ločljivostjo 1 ppm in natančnostjo +/-2 %. Temperaturo meri od 0 oC do +60 oC z ločljivostjo 0,1 oC in natančnostjo +/-0,5 oC.

Napajanje: 4 x 1,5 V, avtomatska temperaturna kompenzacija in kalibracija. Dobava vključuje kalibrirno tekočino (1413 µS/cm).

Dimenzije (višina x širina x globina): 175,5 x 39 x 23 mm, teža: 100 g.

Cena z DDV: 37,90 €
Količina:


pH meter - TDS meter - ORP meter - ločilna črta
 
 
 

EC/TDS meter AD-32

Profesionalni EC/TDS meter AD-32 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje prevodnosti in količine raztopljenih delcev v ppt (parts per thousand - delcev na tisoč) vode in drugih tekočin.
 
 
 
EC/TDS meter AD-32
EC/TDS meter AD-32 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje prevodnosti in količine raztopljenih delcev tekočin, obenem pa je zelo preprost za uporabo. EC/TDS meter AD-32 samo vključimo, pomočimo v tekočino in na zaslonu LCD odčitamo izmerjeno vrednost prevodnosti ali količine raztopljenih delcev tekočine. Meritev je hitra, rezultati pa so stabilni in ponovljivi.

EC/TDS meter AD-32 meri prevodnosti v območju od 0,00 do 20,00 mS/cm z ločljivostjo 0,01 mS/cm in natančnostjo +/-2 %, količino raztopljenih delcev od 0,00 do 10,0 ppt z ločljivostjo 0,01 ppt in natančnostjo +/-2 %. Temperaturo meri od 0 oC do +60 oC z ločljivostjo 0,1 oC in natančnostjo +/-0,5 oC.

Napajanje: 4 x 1,5 V, avtomatska temperaturna kompenzacija in kalibracija. Dobava vključuje kalibrirno tekočino (12880 µS/cm).

Dimenzije (višina x širina x globina): 175,5 x 39 x 23 mm, teža: 100 g.

Cena z DDV: 37,90 €
Količina:


pH meter - TDS meter - ORP meter - ločilna črta
 
 
 

pH/ORP meter AD-14

Profesionalni pH/ORP meter AD-14 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje pH-ja in ORP-ja (oksidacijsko redukcijski potencial) vode in drugih tekočin.
 
 
 
pH/ORP meter AD-14
pH/ORP meter AD-14 je natančen in zanesljiv instrument za merjenje pH-ja in ORP-ja tekočin, obenem pa je zelo preprost za uporabo. pH/ORP meter AD-14 samo vključimo, pomočimo v tekočino in na zaslonu LCD odčitamo izmerjeno vrednost pH-ja ali ORP-ja tekočine. Meritev je hitra, rezultati pa so stabilni in ponovljivi.

pH/ORP meter AD-14 meri pH vrednosti v območju od 0 do 14 pH z ločljivostjo 0,01 pH in natančnostjo +/-0,01 pH, oksidacijsko redukcijski potencial v območju -1000 mV do +1000 mV z ločljivostjo 1 mV in natančnostjo +/-2 mV. Temperaturo meri od -5 oC do +60 oC z ločljivostjo 0,1 oC in natančnostjo +/-0,5 oC.

Napajanje: 4 x 1,5 V, avtomatska temperaturna kompenzacija in kalibracija. Dobava vključuje tudi kalibracijski tekočini pH 4,01 in pH 7,01 ter tekočino za shranjevanje pH elektrode.

Dimenzije (višina x širina x globina): 175,5 x 39 x 23 mm, teža: 100 g.

Cena z DDV: 64,90 €
Količina:


pH meter - TDS meter - ORP meter - ločilna črta
 
 
OBRAZEC ZA NAROČILO ALI VPRAŠANJE

Izdelek naročite tako, da v spustnem meniju »Količina« izberete število izdelkov, ki jih želite naročiti. Nato izpolnite obrazec z vašimi podatki in izberete način dostave in plačila. Naročilo pošljete tako, da kliknete na gumb »Pošlji«.
Za plačilo predračuna nudimo 3% popusta. Poštnina je brezplačna.

pH meter AD-11
  pH meter AD-11 Cena z DDV:
37,90 €
Količina: 
EC/TDS meter AD-31
  EC/TDS meter AD-31 Cena z DDV:
37,90 €
Količina: 
EC/TDS meter AD-32
  EC/TDS meter AD-32 Cena z DDV:
37,90 €
Količina: 
pH/ORP meter AD-14
  pH/ORP meter AD-14 Cena z DDV:
64,90 €
Količina: 
Vaši podatki

Ime *


Priimek *

Naslov *

Poštna številka *

Mesto/kraj *

Telefon *

Email *


Izpolnite, če naročate kot podjetje
Podjetje

ID za DDV

Način dostave


Pošta Slovenije.


Osebni prevzem na našem naslovu je možen po
predhodnem dogovoru.


Način plačila


Plačilo po povzetju.


Plačilo po predračunu.
Predračun vam pošljemo na Email.


Plačilo z gotovino pri osebnem prevzemu.
Komentar
Nam želite kaj sporočiti?


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2
8290 SEVNICA
041 555 270 
07 81 44 327 
info@vodni-filter.si 

Klor iz vode popolnoma odstrani vodni filter

Lajkajte Facebook stran Vodni filter


Iskanje po naših straneh
Želite biti obveščeni o novostih in posebnih akcijah?
Naročite se na e-novice:


   


Facebook - Vodni filter
Obiščite našo Facebook Vodni filter stran in bodite na tekočem o novostih, zanimivostih, akcijah in sodeljujte v nagradni igri.

Kliknite tu in postanite naš oboževalec.


Najdete nas tudi na:

Filtri za vodo v reviji Varčujem z energijo

Filtri za vodo v reviji Bogastvo zdravja

Filtri za vodo v časopisu Na dlani

Filtri za vodo na portalu Sončeve pozitivke

     Kupujete vodo v plastenkah?
Izogibajte se plastični embalaži
z oznako PET

PET - polietilen tereftalat je najpogosteje uporabljena plastična masa za proizvodnjo plastenk za enkratno uporabo. Pri tej plastični masi obstaja velika nevarnost izločanja težkih kovin kot je antimon in BPA, ki deluje kot hormonski motilec. Poleg tega se iz takšnih plastenk izločajo tudi potencialno kancerogene snovi kakršni sta acetaldehid in DEHA.

Kaj je BPA?

BPA ali bisfenol-A je industrijska kemikalija, ki se uporablja v proizvodnji plastičnih mas. Nedavne študije so pokazale, da večja izpostavljenost tej snovi povečuje tveganje za zdravje ljudi, povezuje se s sladkorno boleznijo, hibami pri rojstvu, fibroidi v materničnem tkivu, rakom na prsih, zmanjšano količino sperme in rakom na prostati. Izpostavljenost tej snovi je najnevarnejša za dojenčke in otroke.

Kupujete vodo v plastenkah?

Prihranite denar, ki ga porabljate za nakup vode v plastenkah.

Prihranite čas, ki ga porabljate za nakupovanje in prenašanje vode v plastenkah.

Pijte čisto vodo!
Čista voda je bistvenega pomena za dobro funkcioniranje telesa.

Reverzna osmoza


Reverzna osmoza iz vode odstrani 97% vseh prisotnih snovi. Zagotavlja najčistejšo možno pitno vodo po najvišjih standardih kakovosti pitne vode!


Alkalna ionizirana voda


Dr. Robert O. Young:
"Če bi me kdo vprašal, kaj lahko naredi za boljše zdravje, bi bil odgovor zelo preprost: začni piti alkalno ionizirano vodo."


Vam vodni kamen povzroča težave?


Magnetni nevtralizatorji vodnega kamna
70% zmanjšajo nabiranje vodnega kamna, brez uporabe kemičnih sredstev.
Nevtralizatorji vodnega kamna Nanode Liberator nudijo dodatno še protikorozijsko zaščito. Ionske mehčalne naprave popolnoma odstranijo vodni kamen.

Vodni filter, filter za vodo - pasica