Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda


Najboljša možna voda za zdravje človeka!


Alkalna ionizirana voda


Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik, močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale, z obilo kalcija in magnezija pa odpravlja zakisanost telesa, zato je najboljša možna voda za zdravje človeka.

Izsledki raziskave objavljene na spletni strani ameriškega nacionalnega inštituta za zdravje kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami. Na navedenem spletnem naslovu so navedene tudi druge raziskave, ki potrjujejo številne pozitivne učinke alkalne ionizirane vode na zdravje človeka. O osupljivih dosežkih pri zdravljenju z alkalno ionizirano vodo si lahko preberete tudi v knjigi avtorja dr. Dona Colberta: "Sedem stebrov zdravja". Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Alkalno ionizirano vodo zagotavlja ionizator vode PurePro® JA-703 z inovativno tehnologijo 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Voda se v ionizatorju vode PurePro® JA-703 z ionizacijo loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Pri ionizaciji vode se tvori aktivni vodik, ki je močan naravni antioksidant in v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Pri ionizaciji vode se poveča koncentracija kalcija in magnezija v alkalni ionizirani vodi. Kalcij in magnezij sta bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja, saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 je močan naravni antioksidant. Moč antioksidantov določa oksidacijsko redukcijski potencial (ORP). Za vse antioksidante med katerimi so najbolj znani vitamini je značilno, da imajo negativni ORP. Pri vodi je izjemno pomemben njen ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, tega močnega naravnega antioksidanta je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP celo do -700 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +300 mV (je oksidant). Za merjenje oksidacijsko redukcijskega potenciala se uporablja pH/ORP meter AD-14 >>>.

Ionizator vode PurePro® JA-703 je hkrati odličen filter za vodo, saj iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, azbest, svinec, težke kovine, pesticide in nitrate.

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka! Več informacij na 041 555 270 in www.ionizirana-voda.net


Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2
8290 SEVNICA
041 555 270 
07 81 44 327 
info@vodni-filter.si 

Klor iz vode popolnoma odstrani vodni filter

Vodni filter, filter za vodo - pasica