Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloVodni filter | filter za vodo


Filtri za vodo, da boste vedeli kaj pijete

Vodni filtri, filtri za vodo | za popolno filtriranje vode

Ionizator vode | Alkalna ionizirana voda


Alkalna ionizirana voda vsebuje aktivni vodik, močan naravni antioksidant, ki v telesu nevtralizira škodljive proste radikale, z obilo kalcija in magnezija pa odpravlja zakisanost telesa, zato je najboljša možna voda za zdravje človeka.

Izsledki raziskave objavljene na spletni strani ameriškega nacionalnega inštituta za zdravje kažejo, da alkalna ionizirana voda deluje zaviralno na angiogenezo (ožiljenje) tumorjev. Ožiljenje omogoča preskrbo s hrano in je osnova za rast tumorjev in aktivno širjenje z metastazami. Na navedenem spletnem naslovu so navedene tudi druge raziskave, ki potrjujejo številne pozitivne učinke alkalne ionizirane vode na zdravje človeka. O osupljivih dosežkih pri zdravljenju z alkalno ionizirano vodo si lahko preberete tudi v knjigi avtorja dr. Dona Colberta: "Sedem stebrov zdravja". Dr. Robert O. Young pojasnjuje, da s pitjem alkalno ionizirane vode naredite največ za svoje zdravje.

Alkalno ionizirano vodo zagotavlja ionizator vode PurePro® JA-703 z najnovejšo tehnologijo sedmih s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana. Voda se v ionizatorju vode PurePro® JA-703 z ionizacijo loči na alkalno ionizirano vodo in kislo ionizirano vodo. Pri ionizaciji vode se tvori aktivni vodik, ki je močan naravni antioksidant in v telesu nevtralizira škodljive proste radikale. Prosti radikali so vzrok degenerativnih bolezni, hitrejšega staranja in številnih zelo hudih obolenj.

Pri ionizaciji vode se poveča vsebnost kalcija in magnezija v alkalni ionizirani vodi. Kalcij in magnezij sta bazična minerala, ki pomembno sodelujeta pri uravnavanju kislo-bazičnega ravnovesja, saj nevtralizirata kisle presnovke in s tem odpravljata zakisanost telesa. Celična zakisanost iztiska kisik, pomanjkanje kisika v celicah pa ustvarja kislo okolje, ki je poglaviten dejavnik za nastanek raka in degenerativnih bolezni.

Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 je močan naravni antioksidant. Moč antioksidantov določa oksidacijsko redukcijski potencial (ORP). Za vse antioksidante med katerimi so najbolj znani vitamini je značilno, da imajo negativni ORP. Pri vodi je izjemno pomemben njen ORP, ki pove koliko aktivnega vodika, tega močnega naravnega antioksidanta je v vodi. Bolj ko je ORP vode negativen, več aktivnega vodika je v vodi in tem močnejši antioksidant je. Alkalna ionizirana voda iz ionizatorja vode PurePro® JA-703 dosega ORP celo do -700 mV. Za primerjavo ima voda iz pipe ORP +300 mV (je oksidant). Za merjenje oksidacijsko redukcijskega potenciala se uporablja pH/ORP meter AD-14 >>>.

Ionizator vode PurePro® JA-703 je hkrati odličen filter za vodo s kar 10 x boljšo sposobnost odstranjevanja onesnaževalcev vode od običajnih filtrov. Iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne snovi, hormone, pesticide, nitrate, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.).

Alkalna ionizirana voda je najboljša možna voda za zdravje človeka!
Ionizator vode PurePro JA-703

Cena z DDV: 930,00 €
Količina:

Ionizator vode PurePro® JA-703


Profesionalni medicinski ionizator vode, štiri pH stopnje alkalne ionizirane vode, dve pH stopnji kisle ionizirane vode, samo filtrirana (ne ionizirana) voda in stopnja močno kisle ionizirane vode, najnovejša tehnologija 7 s platino oslojenih elektrod iz 99,97 % čistega titana, funkcija avtomatskega samoočiščevanja, zvočni modul, barvni LCD-zaslon, prikaz pretoka vode, prikaz pH vrednosti, prikaz vrednosti ORP. Prilagodljiva iztočna cev za točenje alkalne ionizirane vode, razdelilni ventil z nastavkom za pipo. Dimenzije: širina 28 cm, višina 32 cm, globina 14 cm.

Ionizator vode za najboljšo možno vodo za zdravje človeka

Lajkajte Facebook stran Vodni filter
Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.

Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.