Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloVodni filter | filter za vodo
Filtri za vodo, da boste vedeli kaj pijete

Vodni filtri, filtri za vodo | za popolno filtriranje vode

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri ¾"


Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" z uporabo permanentnih magnetov na povsem naraven način preprečuje nastanek vodnega kamna. Zagotavlja zaščito vodovodne napeljave, ventilov, grelcev, pralnih in pomivalnih strojev, pip, tušev, wc kotličkov in drugih naprav pred vodnim kamnom.

Vodni kamen se neprenehoma nabira na vodovodni napeljavi, ventilih, grelcih, pralnih in pomivalnih strojih, umivalnikih, koritih, pipah in njihovih mrežicah (perlatorjih), tuših, kopalnih kadeh, sanitarni keramiki, wc kotličkih in školjkah, posodi, kozarcih in kuhinjskem priboru.

Vodni kamen povzroča številne nevšečnosti kot so okvare pip, ventilov, grelcev, mašenje cevi in mrežic (perlatorjev), izguba leska ter večjo porabo energije. Že samo 3 mm debele obloge vodnega kamna na grelcu vode poveča porabo energije za 25 % in vodijo v okvaro grelca. Poleg tega so obloge vodnega kamna idealno gojišče za bakterijo legionelo.

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" vodnega kamna ne odstrani, pač pa samo preprečuje njegovo kristalizacijo v problematični kalcitni obliki. Kalcitna oblika vodnega kamna se odlaga na cevi, grelce in jo je težko odstraniti. Vodni kamen po obdelavi z magnetnim nevtralizatorjem vodnega kamna 2 MF ¾" pa tvori aragonitno obliko (igličasta struktura), ki zaradi svoje oblike tvori mehak vodni kamen, ki se ne nalaga na cevi in grelce vode, odložen na odprtih površinah pa se lažje odstrani (kar z vlažno krpo).

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" dolgoročno zaščiti vodovodno napeljavo pred posledicami vodnega kamna, prav tako pa preprečuje tudi korozijo in zavira razvoj biofilma (mikroorganizmi).

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾"
Cena z DDV: 56,00 €
Količina:

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾"


• priklop: ¾"
• moč magnetov: 12.800 Gaussov
• dimenzije (premer x dolžina): 30 x 57 mm
• maksimalna trdota vode: 20 odH
• maksimalni pritisk: 10 barov
• maksimalna temperatura vode: 90oC

Prednosti


Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" odlikuje močno magnetno polje 12.800 Gaussov. Zasnovan je tako, da voda z veliko hitrostjo teče skozi močno magnetno polje permanentnih magnetov s čimer se ustvari še močnejša indukcija, ki je pomembna za dobro delovanje.

Za optimalno delovanje se Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" namesti tako, da voda iz njega teče še 20-30 cm v ravni liniji (brez zavojev).

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" s svojim delovanjem s cevi, priključenih naprav in grelcev odstrani do 30% starih oblog vodnega kamna. Zmanjšanje starih in preprečevanje nastanka novih oblog vodnega kamna na grelcih prinaša velik energijski prihranek.

Investicija v Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" se že zaradi prihrankov na čistilnih sredstvih, vzdrževanju in manjši porabi energije finančno povrne v nekaj mesecih, zadovoljstvo zaradi manj vloženega časa in truda za čiščenje ter vzdrževanje naprav pa je še dodatna nagrada uporabnikom. Voda je naravna, kemično nespremenjena.

Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" se je pri testiranju preprečevanja nastanka vodnega kamna v praksi pokazal za bolj učinkovitega tudi od mnogih bistveno dražjih magnetnih nevtralizatorjev vodnega kamna.

Montaža


Magnetni nevtralizator vodnega kamna Atlas Filtri 2 MF ¾" se montira na glavni vod vode (običajno takoj za števcem vode v vodovodnem jašku). Tako se zaščiti pred vodnim kamnom celoten objekt. Lahko pa se ga montira tudi pred grelnikom vode, pralnim strojem, pomivalnim strojem idr. Priporočamo, da pred magnetni nevtralizator vodnega kamna namestite filter za vodo. Nudimo strokovno montažo.

Zaščita magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna


Za zaščito magnetnega nevtralizatorja vodnega kamna je priporočljivo vodo filtrirati z mehanskim filtrom za vodo. Filter preprečuje, da bi se na permanentne magnete nabirali delci rje in drugi feromagnetni materiali. S tem zaščitite hkrati tudi vodovodno napeljavo, priključene porabnike in naprave pred poškodbami, ki jih povzročajo v vodi prisotni delci.

Za filtriranje vode so najprimernejši kombinirani filtri za vodo (mehanski + aktivno oglje). Mehanski filter zadrži rjo, pesek, mivko, mulj, blato, delce velikosti 5 mikronov in odpravi motnost vode. Filter z aktivnim ogljem pa nase veže klor, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), pesticide in azbest. Če ta poleg aktivnega oglja vsebuje še patentiran filtrirni medij KDF® 55 (ime vsebuje Pro) pa nase veže tudi težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.). KDF® 55 deluje antibakterijsko in do 15 krat podaljša življenjsko dobo aktivnega oglja.

Zdravo življenje se začne s čisto vodo. Zato pijte vodo, ki ji lahko zaupate. Z uporabo vrhunskega vodnega filtra si lahko zagotovite poceni (za manj kot en cent na liter) popolnoma čisto vodo brez klora, organskih onesnaženj, hormonov, trihalometanov, pesticidov, azbesta in težkih kovin. Poleg prihranka odpade nadležno tovorjenje vode v plastenkah, brez ustvarjanja kupov odpadne plastične embalaže.
Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.

Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

facebook instagram
Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.