Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Brezplačna dostava | 3% popust za predplačiloVodni filter | filter za vodo
Filtri za vodo, da boste vedeli kaj pijete

Vodni filtri, filtri za vodo | za popolno filtriranje vode

Podpultni vodni filtri


Se enostavno namesti pod korito in priključi na hladno vodo. Filtrirana voda iz filtra se vodi do že obstoječe pipe na koritu. Zaradi majhnih dimenzij je namestitev mogoča tudi na prostorsko omejenih mestih.

Čiščenje pitne vode poteka na osnovi adsorpcije (vezave) onesnaževalcev na površini aktivnega oglja. Tako je za učinkovito odstranjevanje onesnaževalcev iz vode bolj kot finost (mikroni) pomembna kakovost (aktivna površina), vrsta in količina aktivnega oglja.

Za odstranitev onesnaževalcev na mehanski način je potrebna finost filtracije 0,0001 mikrona (0,1 nanometra). Tako finost filtracije zagotavlja reverzna osmoza. Ker pa je pretok čiste vode pri reverzni osmozi majhen, se čista voda zbira v namenskem zbiralniku.

Ker samo aktivno oglje z adsorpcijo ne odstrani težkih kovin se aktivnemu oglju za ta namen doda zeolit ali patentiran filtrirni medij KDF® 55.
Za odstranitev bakterij iz vode je potrebna finost filtracije 0,15 mikrona. Tako finost filtracije zagotavljajo filtri, ki poleg aktivnega oglja vsebujejo še kapilarno membrano z absolutno 0,15 mikronsko filtracijo (izvedba Ster-O-Tap® 0,15 mcr). Še finejšo filtracijo zagotavljajo filtri, ki poleg aktivnega oglja vsebujejo še kapilarno membrano z absolutno 0,02 mikronsko filtracijo (izvedba Ster-O-Tap® 0,02 mcr). Slednji poleg bakterij odstranijo tudi viruse.

Kljub temu, da aktivno oglje samo ali v kombinaciji z zgoraj navedenimi filtrirnimi mediji iz pitne vode učinkovito odstranijo klor in širok spekter onesnaževalcev pri tem ne odstranijo koristnih mineralov kalcija in magnezija.

Filter za vodo Matrikx + Pb1 0,5 mcr, podpultni

Vodni filter Matrikx® + Pb1 0,5 mcr, podpultni


Za filtriranje vode v kuhinji. Iz vode odstrani klor, kloramin, slab vonj in okus, per- in polifluoroalkilne snovi (PFAS), svinec, hlapne organske spojine (VOC), rakotvorne trihalometane (THM), pesticide, azbest, parazite (Giardia, Cryptosporidium itd.) in enocelične organizme. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita.
Več  >>>

Cena z DDV: 87,90 €
Količina:
Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni

Vodni filter AquaMetix® 2 mcr, podpultni


Za filtriranje vode v kuhinji. Iz vode odstrani klor, kloramin, fluoride, amonijak, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), ostanke zdravil, hormone, hormonske motilce, pesticide, nitrate, azbest, ciste, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, nikelj, krom, aluminij, baker, cink, arzen itd.). Izboljša okus vode. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita.
Več  >>>

Cena z DDV: 129,00 €
Količina:
Vodni filter HF-M Pb Ster-O-Tap 0,15 mcr, podpultni

Vodni filter HF-M Pb Ster-O-Tap® 0,15 mcr, podpultni


Za filtriranje vode v kuhinji. Iz vode odstrani klor, slab vonj in okus, rakotvorne trihalometane (THM), pesticide, azbest, težke kovine (svinec, živo srebro, kadmij, arzen itd.), parazite (Giardia, Cryptosporidium itd.) in 99,9999 % bakterij. Filtrirana hladna voda se toči na obstoječi pipi pomivalnega korita.
Več  >>>

Cena z DDV: 169,00 €
Količina:
Kuhinjska armatura - pipa 3v1 - Supreme za točenje hladne, vroče in filtrirane vode

Kuhinjska armatura - pipa 3v1 - Supreme


Za točenje hladne, vroče in filtrirane vode. Ima dva izliva, enega za točenje nefiltrirane hladne in vroče vode ter drugega za točenje filtrirane vode. Filtrirana voda teče do izliva ločeno tako, da se ne meša z nefiltrirano vodo.
Več  >>>

Cena z DDV: 149,90 €
Količina:
Nadomestni filtrirni vložki za vodne filtre

Filtrirni vložki za vodne filtre


Filtrirni vložki za vodne filtre. Na voljo so filtrirni vložki standardnih dimenzij 9 ¾", 20" in 30". Filtrirni vložki premera 2,5" in 4,5" (BIG).
Več  >>>
 
Brezplačna dostava

3% popust za predplačilo

Informacije, svetovanje, naročilo

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.

Vodni filter za vodo | čista voda

www.vodni-filter.si


info@vodni-filter.si

Zastopstvo in prodaja Henrik Homšak s.p.
Krulejeva ulica 2, 8290 SEVNICA
SLOVENIJA
M: +386 41 555 270, T: +386 7 81 44 327

facebook instagram
Lokacija
Lokacija-filtri-za-vodo

Pogoji poslovanja

Varovanje zasebnosti

Pokličite za pomoč pri izbiri, z veseljem vam bomo svetovali!

info@vodni-filter.si
Želite več informacij? Napišite nam email.


Novice in članki
Novice in članki na področju filtriranja, UV dezinfekcije, mehčanja in demineralizacije vode.